Bisericii Nouapostolice din România

Impulsuri

Cine sunt? De unde vin? Încotro mă duc? Ce fac? Acestea sunt cele patru întrebări esențiale pe care și le pun oamenii. Nu vă puneți uneori și dumneavostră astfel de întrebări? În viața de toate zilele, apar multe întrebări la care dorim să primim răspunsuri sau așteptăm unele impulsuri.

Indiferent unde vă aflați sau în ce stare sunteți, dacă aveți stress, sunteți trist, fericit, supărat, echilibrat, amărât, dezgustat de viață, sau plin de entuziasm, sau de întrebări, în această rubrică veți putea citi întotdeauna lucruri interesante.

Impulsurile venite din exterior ne fac să ne gândim și să reflectăm la unele lucruri, ne pot da putere și ne pot însoți în cele mai diferite momente din viață, fiind un stimulent pentru sufletele noastre.

De asemenea, dorim să vă răpim într-o lume, aparent rară, și totuși existentă. Așa cum se spune într-un cântec, ”arată-mi un loc sub soare, unde toți oamenii trăiesc în armonie; numai dragostea este soarele; de aceea, fă ca dragostea să nu apună niciodată!” Pentru noi, creștinii nouapostolici, dorința de a trăi în această lume este expresia credinței pe care o avem. Dorim să vă arătăm și dumneavostră acest loc și să împărtășim împreună bucuria și pacea.