Bisericii Nouapostolice din România

Știri din bisericile teritoriale România

Copiii nouapostolici în tabere de vară
30.09.2016 / Bucuresti
Tabere de copii din România sub egida Bisericii Nouapostolice, august 2016

Copiii și taberele de vară

Este deja o frumoasă tradiție ca în perioada vacanțelor de vară a copiilor să se organizeze diferite tabere sub egida Bisericii Nouapostolice. Și în acest an au fost organizate două tabere pentru copiii din România pe două regiuni, din cauza distanțelor foarte mari. În regiunea de sud-est a fost organizată o tabără la Brăila, iar în regiunea de nord-vest a fost organizată o tabără la Bârsana Maramureș. În total, în cele două tabere au participat peste 100 de copii. Pe întreg parcursul acestor tabere copiii au fost însoțiți de profesorii de religie şi de slujitori.
Copiii care au participat la aceste tabere au trăit o frumoasă atmosferă de prietenie, ei participând la diverse activități sportive, muzicale, concursuri pe teme biblice. Legăturile de prietenie, contribuția la diferite activități, în cadrul echipelor formate, le-au adus multe satisfacții și o deosebită bucurie, iar la final au putut să primeasca și o diplomă de merit pentru activitățile la care au participat.
Punctul central al acestei tabere l-a constituit Serviciul Divin interactiv pentru copii ţinut de apostolul Vasile Cone. Copiii au interacționat la întrebările puse și au povestit anumite trăiri legate de tematica Serviciului Divin, fiecare copil aducându-și contribuția la desfășurarea acestui eveniment deosebit.
La final copii și-au luat la revedere unul de la celălalt, cu multe emoții dar şi cu speranța revederii într-o nouă tabără, în anul care vine.