Biserica Nouapostolică din România

Știri din bisericile teritoriale România

Serviciul divin al Apostolului districtual Markus Fehlbaum la Baia Mare
26.02.2017 / Baia Mare 1
Comunitatea din Baia Mare si invitati din intreaga tara au sarbatorit impreuna, cu bucurie, duminica 26 februarie 2017, Serviciul divin al Apostolului districtual Markus Fehlbaum.

In comunitatea Baia Mare a avut loc un eveniment deosebit prilejuit de prezenta Apostolului districtual Markus Fehlbaum in Romania. Membrii comunitatii si invitatii au avut bucuria de a participa la Serviciul divin tinut de Apostolul districtual Fehlbaum, care a fost insotit de Apostolul Vasile Cone, Apostolul la pensie Semion Cazacu, Episcopul Gheorghe Sapantan si Episcopul Titu Anton.

Dupa cantecul de inceput, interpretat de corul din Baia Mare si membri ai corului din Bucuresti, Apostolul districtual Markus Fehlbaum a citit un cuvant din Biblie, din Evanghelia lui Luca, capitolul 10, parte din versetul 37: “Du-te de fa si tu la fel”, i-a zis Isus”.

Au conslujit Apostolul Vasile Cone, Apostolul la pensie Semion Cazacu si Prezbiterul districtual Viorel Constantinescu.

Au fost oferite Sfintele Sacramente ale Botezului cu apa si Botezului cu Duhul Sfant celor 7 invitati care au dorit sa vina in fata altarului, sa primeasca binecuvantarea si puterea izvorata din dragostea lui Isus Hristos prin punerea mainilor de catre apostol.

Apostolul districtual Fehlbaum a numit noi slujitori in functia de diacon si preot si a insarcinat frati si surori pentru responsabilitatea si coordonarea invatamantului religios pentru copii, pentru munca cu tinerii si pentru activitatea muzicala.

Toti participantii la Serviciul divin au trait din plin, cu bucurie si smerenie, lucrarea Harului lui Dumnezeu si binecuvantarea pe care o ofera apropierea de dragostea Domnului nostru Isus Hristos.