Biserica Nouapostolică din România

Știri din bisericile teritoriale România

Serviciul divin al Apostolului districtual Markus Fehlbaum in comunitatea Bucuresti
22.03.2017 / Bucuresti
Apostolul districtual Markus Fehlbaum insotit de apostolul Vasile Cone, a tinut miercuri 22 martie Serviciul divin in comunitatea din Bucuresti.

Comunitatea Bucuresti a avut bucuria de a primi vizita apostolului districtual Markus Fehlbaum care a tinut Serviciul divin din timpul saptamanii, in seara de miercuri. Apostolul districtual a fost insotit de apostolul Vasile Cone, episcopii André Kreis si Titu Anton, slujitori districtuali din Romania si slujitori din Elvetia.

Cuvantul ales pentru predica a fost din Psalmul 147; 1-4: “Laudaţi pe Domnul! Caci este frumos sa laudam pe Dumnezeul nostru, caci este plăcut, si se cuvine sa-L lăudăm. Domnul zideste iarasi Ierusalimul, strange pe surghiunitii lui Israel; tamaduieste pe cei cu inima zdrobita, si le leagă ranile. El socoteste numarul stelelor, si le da nume la toate.”

Mesajul Serviciului divin a fost sa-L laudam pe Domnul pentru ajutorul si salvarea Lui.

Au conslujit episcopul André Kreis, evanghelistul Andreas Grossglauser si preotul Roger Brülisauer.

Apostolul districtual l-a numit pe diaconul Iosif Ciobanu in insarcinarea de preot, adaugand astfel un nou preot comunitatii Bucuresti.

Corul comunitatii Bucuresti, prin cantecele interpretate, a intregit atmosfera plina de bucurie si smerenie in dragostea Domnului nostru Isus Hristos, pe care au simtit-o toti participantii la Serviciul divin.