Biserica Nouapostolică din România

Știri din bisericile teritoriale România

Noi caracteristici ale aplicației nac2move
14.11.2017 / Zürich/Elveția
Aplicația nac2move oferă utilizatorilor acces optimizat la site-urile din zona Apostolului districtual Elveția, prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor, smartphone-uri iOS și Android.

A apărut, cu noi caracteristici utile, aplicația nac2move pentru smartphone-urile și tabletele iOS și Android. Ultima actualizare include următoarele caracteristici:

Optimizat pentru iOS 11
Designul aplicației a fost reînnoit, în stilul noului iOS 11 – de exemplu, cu un font mai puternic și noile titluri mari, animate. În plus, pot fi găsite și alte detalii minunate în noul design, cum ar fi fotografia mare animată pe pagina de pornire. 

Realizat pentru noul iPhone X 
Aplicația nac2move iOS salută noul iPhone X. Aplicația este perfect adaptată la noua formă și ecranul excelent al iPhone-ului X. 

Actualizați, de asemenea, pentru smartphone-urile Android și tablete 
Această actualizare a mulțumit în special utilizatorii de tablete Android cu actuala versiune Android 7.0. nac2move suportă acum și modul multi-fereastră. Acest lucru permite ca aplicația să fie utilizată în paralel cu o altă aplicație. Această caracteristică foarte utilă pe Android 7.0 este pe deplin susținută de adaptarea dinamică a aplicației la orice lățime.


Aplicația nac2move este disponibilă gratuit pentru descărcare în https://itunes.apple.com/app/id869505350 și în https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nak.youandme. 

 Aplicația Fundația NAK-Humanitas

Aplicația Fundației NAK-Humanitas este de asemenea disponibilă pentru descărcare gratuită pentru Smartphone-uri și tablete iOS și Smartphone-uri Android.