Biserica Nouapostolică din România

Știri din bisericile teritoriale România

Învățământ în bloc pentru copii în districtele București, Călărași, Baia Mare, Focșani și Chișinău în luna noiembrie 2017
06.12.2017 / București / Baia Mare / Focșani / Chișinău
În luna noiembrie 2017 copiii din districtele București, Călărași, Baia Mare, Focșani și Chișinău au participat la învățământul în bloc, alături de conducătorii districtuali, responsabilii regionali și profesorii de religie.

Învățământul în bloc nouapostolic se dovedește a fi un succes, atât din punct de vedere organizatoric cât și ca predare a lecțiilor de învățământ nouapostolic, într-o atmosferă plină de bucurie și entuziasm.

Participarea copiilor a fost mai numeroasă în această lună, o dovadă clară că acest proiect este benefic și constructiv pentru viitorul și educația copiilor noștri.

 

În București, cu participarea copiilor din Bolintin și București, în Baia Mare, Focșani și Chișinău întâlnirea copiilor pentru învățământul în bloc nouapostolic a beneficiat de un program atractiv și interactiv. În comunitatea Focșani bucuria a fost împlinită de participarea apostolului Vasile Cone. Au fost predate următoarele trei lecții din planul de învățământ 2017-2018, s-au organizat workshop-uri creative, jocuri și masă comună. Voia bună, entuziasmul copiilor și al tuturor participanților au definit această zi, lăsând astfel o amintire foarte plăcută în unitatea și dragostea lui Hristos.