Biserica Nouapostolică din România

Știri din bisericile teritoriale România

Învățământ în bloc pentru copii cu apostolul Vasile Cone și concert de colinde în București
09.12.2017 / Bucuresti
Sâmbătă, 9 decembrie 2017, concertul de colinde din comunitatea București a fost precedat de învățământul în bloc pentru copii și împodobirea pomului de Crăciun.

Apostolul Vasile Cone a condus învățământul în bloc pentru copii în comunitatea București, sâmbătă 9 decembrie, într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință pentru dragostea cu care ne iubește Dumnezeu. Lectiile de învățământ religios, activitățile practice și recreative și masa comună au mobilizat și motivat toți participanții.

Împodobirea bradului de Crăciun a fost realizată de copii, ajutați de profesori și responsabilii regionali. 

La ora 15 a început concertul festiv de colinde. Apostolul Cone a început printr-o rugăciune și a urat bun venit tuturor participanților, îndemnând la o trăire duhovnicească și binecuvântată a acestei sărbători minunate a creștinătății. Corul comunitații București, soliști, corul copiilor prezenți la învățământul în bloc și invitați de onoare au interpretat cântece de preamărire a Nașterii Domnului. Muzica este și va rămâne un liant al sufletelor în slujirea nouapostolică. Toți cei prezenți au putut trăi cu emoție pacea și dragostea lui Isus Hristos.