Biserica Nouapostolică din România

Iată-mă

„Iată-mă” este moto-ul Zilei Internaţionale a Tineretului (ZIT2019), din Biserica Nouapostolică, eveniment care va avea loc între 30 mai şi 2 iunie 2019, la Düsseldorf.
Apostolul patriarh Jean-Luc Schneider a anunţat acest moto la Serviciul Divin de Rusalii 2017 şi a marcat astfel deschiderea oficială a pregătirilor. A formulat invitaţia pentru tinerii din toată lumea, prin cuvintele: „Afirmaţia exprimă faptul că dorim să ne formăm viitorul împreună cu Dumnezeu: Dumnezeu este aici pentru noi, iar noi ne punem în slujba Lui.”

Moto-ul „Iată-mă” al Zilei Internaţionale a Tineretului 2019 mai reprezintă şi relaţia dintre biserică, comunitate şi Ziua Tineretului. Tinerii credincioşi sunt prezentul şi viitorul Bisericii Nouapostolice. De aceea, ei nu sunt doar participanţi la eveniment, ci şi organizatori. Avem la dispoziţie 90000 metri pătraţi de zone de expoziţie şi scene, în şapte hale, dar şi 25 de ore, pentru a trăi practic acest moto.

Informaţii despre pregătiri, despre trimiterea ideilor şi a contribuţiilor de program, precum şi despre înscrierea participanţilor şi posibilităţile de călătorie, se actualizează constant pe pagina de internet, sub forma buletinului informativ ZIT2019 al zonei districtuale de lucru, Elveţia, şi a seriei ZIT 2019 Kompakt.
 

Vă rugăm trimiteţi mesaje şi întrebări despre ZIT 2019 la: ijt2019(at)nak.ch